About Me

Rachida

Al van jongs af aan heb ik een grote interesse in alles wat met beauty en schoonheid te maken heeft. Na mijn opleiding Secretariaat-Talen en job als administratieve kracht bleef ik toch op mijn honger zitten; en besloot om voor mijn passie te gaan. Na vele opleidingen in het avondonderwijs studeerde ik af als schoonheidsspecialiste.

In 2008 startte ik mijn eigen Relax-& Beautycenter in bijberoep.
In 2017 werd ik mama van een meisje, onze dochter Diya (een grote droom die in vervulling ging).
Zo besliste ik om me volledig op haar en mijn eigen zaak te smijten. Ik probeer hier een goede balans in te vinden. Want ik kan alleen maar goed voor mijn klanten zorgen als ik goed voor mezelf en dierbaren zorg.
Professioneel zijn Skincare & Make-up mijn grote interesses, daarbuiten hou ik me veel bezig met fashion, gezonde voeding en beweging. Wie weet doe ik daar ooit nog iets mee.
Het liefste wat ik doe is iedereen verwelkomen met de glimlach en zien buitengaan met een nog grotere glimlach. Zo weet ik dat ik jullie een goede verzorging heb gegeven alsook een goed gevoel. En daar gaat het toch allemaal om!
Behalve dat staan hygiëne, klantgerichtheid en tot rust komen ook centraal.
Ik werk steeds met hoog kwalitatieve & professionele producten en laat me regelmatig bijscholen zodat ik mee ben met de nieuwste innovaties en jullie zo de beste behandelingen en verzorgingen kan geven.

Veel liefs,

Rachida